4 gode idéer til en god mandeaften

Sponsoreret

Måske har du haft en lang uge på kontoret, eller måske har du bare ikke haft mulighed for at hænge ud med dine venner i et stykke tid. Det betyder, at det er tid til en mandeaften. Mangler du gode idéer til, hvad du kan lave sammen med drengene, finder du flere forslag her. 

Tag til en ølsmagning

De fleste mænd er helt vilde med øl. Og hvis din vennegruppe har det på samme måde, så er det en perfekt idé at tage til en ølsmagning sammen. Det kan også være en ginsmagning eller noget helt andet. 

Oplev en ny klub eller bar

Trænger du til en fest med drengene? At tage i byen er altid en god idé på en mandeaften, men hvorfor ikke ændre tingene og besøge en ny klub eller bar i byen? Selvom byen ikke altid er det bedste sted for en dybdegående samtale med vennerne, er det bestemt det rigtige sted til at more sig og møde nye mennesker.

Forkæl dig selv og vennerne med en god bøf

Alle fortjener at forkæle sig selv med en bøfmiddag en gang imellem. Gør det til en gruppebegivenhed ved at samle alle drengene til en aften på en restaurant. Du kan også investere i japansk wagyu og lave bøfferne selv, hvis du har mod på det.

Sæt gang i en konkurrence i bowlinghallen

Det er bare sjovt at bowle med sine venner. Du kan invitere dine venner på en aften i bowlinghallen, hvor I kan hygge jer og drikke øl, mens I bowler på samme tid. I kan sætte en indbyrdes konkurrence i gang og se, hvem der ender med sejren.

 

You May Also Like