Vil du overraske konen med et højbed?

Sponsoreret

Højbed er den perfekte overraskelse for alle kvinder med lidt grønne fingre. De er både flotte og praktiske at holde. Find masser af forskellige bud på højbede hos Lyngeshop.dk.

Kunne du tænke dig at overraske konen? Hvis I har en have og dyrker de grønne fingre lidt, så vil et højbed være den perfekte overraskelse, hvad enten det er på bryllupsdagen, til hendes fødselsdag eller uden anden anledning end at gøre glad.

Et højbed er nemlig både flot og anderledes, det giver en anden dybde i haven, og så er det meget nemmere at holde. For det første skader man ikke ryggen ved at skulle bøje sig ned, når man luer ud, men derudover har ukrudtet også sværere ved at nå op i højden.

Lyngeshop.dk har en elegant produktserie i højbede, og de kan leveres med eller uden sneglekant. De kan levere kvalitetshøjbede i op til 75 cm højde, sådan at du undgår de almindelige rygsmerter, når du arbejder i jorden samt at rødderne på dine planter kan nå dybt. Højbedene har dobbelt 1mm pladetykkelse i top og bund, det vil sige 2 mm pladetykkelse i top og bund og det er der ingen andre der har. Lyngeshops højbede er formstabile med garanti.

Find alle højbede hos Lyngeshop og gør konen lidt ekstra glad.

You May Also Like