Bobler af højeste klasse

Sponsoreret

Champagne kan fås i mange prisklasser, alt efter hvor eksklusive de er. Hvis du er ude efter nogle af de fineste bobler, så skulle du overveje Krug Champagne.

En af de mest eksklusive champagner i verden er uden tvivl Krug Champagne. Brandet blev grundlagt af Johann-Joseph Krug tilbage i 1843, og selvom det er et forholdsvis småt brand, så er det et meget populært valg, hvis der virkelig skal fejres. Hos webshoppen drinks.dk kan du finde et fint udvalg af Krug Champagne i forskellige prislejer, der passer til forskellige begivenheder.

Du kan blandt andet få fat i nogle nyheder fra Krug som blandt andet Clos d’Ambonnay 1998 og Clos du Mesnil 2002. Her er der tale om bobler af højeste klasse, der virkelig fortjener at blive nydt i godt selskab. Hvis du kunne tænke dig at købe en gave i form af en champagne, så kan du få en Grande Cuvée i en gaveboks, som vil bringe stor glæde hos modtageren.

Generelt kan man sige om Krug Champagne, at den har en letgenkendelig smag og stil, da vinen bliver gæret på egetræsfade, og derfor får den også lov til at gære længere tid end mange andre champagne. Det gør Krug Champagne til at være en klasse for sig, som du uden tvivl kommer til at nyde hver en dråbe af.

You May Also Like