Derfor kan du ikke score i byen

Sponsoreret

Håret sidder som det skal, skægget, som var det klippet med lineal og det tøj, der kun går til særlige lejligheder, har endelig fået lov til at blive luftet. Ja det er rigtigt, du er i byen. Som en hjort i brunst, går du rundt på baren med blikket stift rettet mod hundyrene. Tinder har været lidt stille på det sidste, så i aften skal det være. I aften skal du ikke alene hjem.

 

Men hver gang du prøver at komme tæt på en pige, vender hun dig hælen, og går over til en anden fyr med store arme og stramtsiddende skjorte. Hvad går der galt? Det kan være svært at sande, hvorfor man bliver valgt fra, men her er et par bud.

 

Du lugter

Udover synet, er lugtesansen ofte den første sans, der får lov til at bedømme nye mennesker, derfor er det vigtigt, at du lugter ordentligt. Husker derfor en god deodorant inden du tager i byen. Hvis du ryger, kan lugten af røg også være noget, der skræmmer pigerne væk – det er ikke lige så sexet at ryge som i 50’erne. Overvej derfor om du skal have en E cigaret i stedet.

 

Du prøver for meget

Ligesom hunde kan lugte frygt, kan kvinder i byen lugte desperation på dig. Hvorfor er han så desperat? Er det længe siden, at han har fået noget? Hvorfor er det længe siden, at han har fået noget, der må være noget galt.

 

Ja, det er en hård øvelse at gøre sig, men hvis du virkelig er desperat, skal du sætte al din fokus på ikke virke sådan. Prøv i stedet at virke cool og bare almindeligt interesseret, i hvad pigen laver. Vejen til succes er brolagt med strategi, men heldet smiler sikkert din vej næste gang.

You May Also Like