Design tøj der passer til din arbejdsplads

Sponsoreret

Trænger dine medarbejdere til nyt tøj, der reklamerer for arbejdspladsen? Hos Tekstil-tryk.dk finder du tøj til arbejde med tryk. Hermed kan du selv designe arbejdstøjet, så det passer lige præcis til virksomhedens image.

 

Lang holdbarhed og lækre materialer

På tekstil-tryk.dk finder du et stort udvalg af tøj, der hurtigt og effektivt kan få et personligt præg med et valgfrit tryk. Der er blandt andet t-shirts, løbetøj og børnetøj at vælge i mellem, og af arbejdstøj er der både t-shirts og sweatshirts. Begge modeller er Øko-tex 100 certificeret, hvilket betyder, at produkterne ikke indeholder kemiske stoffer. Både t-shirtene og sweat er blandt de mest solgte produkter på hjemmesiden, hvilket meget vel kan have noget at gøre med den kraftige kvalitet, der er med til at sørge for, at holdbarheden er ekstra lang. Foruden den gode kvalitet, har arbejdstøjet god pasform og fås til både mænd og kvinder.

 

Til alle virksomheder

Uanset hvilken virksomhed tøjet er tiltænkt, bør det være muligt at finde lige præcis det tøj, der passer til dine medarbejdere, da de ligeledes fås i et væld af farver, hvilket både inkluderer de neutrale såsom sort, hvid og grå, samt de mere farverige gul, rød og lime. Tekstil-tryk.dk er kendt for at yde god kundeservice, hvilket blandt andet er tydeligt ved deres hurtige levering.

You May Also Like