Det er miljøvenligt at fyre med træpiller

Sponsoreret

Du skal købe dine træpiller hos Dansk Træmel, hvis du er interesseret i, at de er lavet af en lokal, dansk producent og af danske råvarer. Dansk Træmel går op i, at kvaliteten er i top, at prisen er god og at træpillerne er ensartede, som man kan forvente det af et godt, dansk produkt.

Dansk Træmel kører med flere forskellige tilbud. Blandt andet kan du få en hel palle danske træpiller af 960 kg til 2.199 kroner. Træpillerne sælges også i big bags og løsvægt. Derudover kan du også få briketter af 100 procent bøgetræ, og her får du 96 pakker af 10 kg. til kun 2.500 kroner.

Dansk Træmel også både FSC-certificeringen og PEFC-certificeringen, der står for “Promoting Sustainable Forest Management”. Som bonus støtter de tilmed organisationen Børn, Unge og Kræft.

Når du køber dansk biobrændsel hos Dansk Træmel, så vælger du en miljørigtig måde at fyre på. Dansk Træmel kører også et udvidet produktprogram, en udvidet markedsføring, en leveringssikkerhed, en styrket konkurrenceevne og så fokuserer de på grøn energi. Du kan læse meget mere på siden, og du skal være mere end velkommen til at kontakte Dansk Træmel, hvis du er i tvivl om noget.

You May Also Like