Det skal du være opmærksom på, når du bestiller en tilstandsrapport

Sponsoreret

Der er fejl på mange tilstandsrapporter, fordi de ikke er grundige nok, og fordi der er mange faldgruber. Derfor skal du overveje, hvem du får til at lave den.

Skal du snart sælge dit hus, din lejlighed eller dit sommerhus? Uanset hvad, så er det en god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport. En sådan rapport beskriver bygningens faktiske tilstand på salgstidspunktet.

En tilstandsrapport giver dig mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring, og den gør, at du ikke skal hæfte for eventuelle skjulte skader i boligen, og du bliver således frigjort for udgifter på den front i hele 10 år.

Det er helt frivilligt, om man vil have lavet en tilstandsrapport, men fordi det er sikrest for begge parter ved et hussalg, så bliver der lavet en tilstandsrapport ved de allerfleste bolighandler. Dog er der flere ting, man skal være opmærksom på, når man bestiller sin tilstandsrapport. Der er nemlig desværre fejl i op mod hver anden tilstandsrapport. Det skriver BTi januar i år.

I artiklen finder du også en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger et firma til at få lavet en tilstandsrapport. Noget af det vigtigste er blandt andet, at rapportens beskrivelser skal være så specifikke, som overhovedet muligt. Det kan nemlig give problemer i forhold til forsikringen, hvis beskrivelserne er for brede.

Mk byg consult vil gerne lave din tilstandsrapport på din bolig. De har mere end 20 års erfaring i branchen, så her behøver du slet ikke bekymre dig om hverken grundighed eller kvalitet, for der er ikke noget, der bliver overset.

You May Also Like