En rigtig damper behøver det helt rigtige udstyr

Sponsoreret

Smok er lig med kvalitet fra top til tå, og er du en garvet damper, så ved du sikkert også hvad Smok og mods er. SmokTech som blev grundlagt tilbage i 2010, har i øjeblikket over 80 millioner forbrugere i verden, og det er ikke sært da brandet står i spidsen for at udvikle mange nye innovative produkter, inden for damp og e-cigaretter.

Smok er både til nye og erfarne dampere

Smok er ikke avancerede produkter, selvom det umiddelbart kan lyde sådan. Alle produkter fra Smok er lavet så de er nemme at gå til, uanset om du har erfaring med e-cigaretter eller ej. Hos Elekcig.dk kan du finde mange forskellige produkter fra Smok, for eksempel coils, MODS og clearomizers.

Hvad er en coil, og hvorfor skal jeg bruge den?

Cigaretter består af tre vigtige dele, en coil, en væskebeholder og et lille batteri. Alle dele er lige vigtige for at du får noget ud af at dampe. Inde i væskebeholderen er der plads til den e-væske du vælger, og det lille batteri i cigaretten sørger for at varme væsken op.

Du tænder ganske enkelt for e-cigaretten ved hjælp af en lille knap, som du finder udenpå cigaretten. Du behøver derfor ikke ild for at tænde den, ligesom du sagtens kan ligge cigaretten direkte ned i tasken, når du er færdig med at dampe. Du behøver heller ikke at ryge en hel cigaret som du plejer, egentlig kan du nøjes med et enkelt hiv og derefter pakke el cigaretten væk igen.

You May Also Like