Er du plaget af uønsket hårtab?

Sponsoreret

Som mand er det helt almindeligt at komme til at opleve hårtab i perioder af livet. Læs med her og få svar på dine spørgsmål omkring uønsket hårtab, og hvad en toupe kan gøre for dig.

Hvad skyldes hårtab?

Hårtab kan skyldes mange ting. Nogle kan opleve hårtab i forbindelse med stress, sygdom og sorg. Som mand kan du også opleve hårtab som følge af hormonelle forandringer. Hormonelt hårtab er arveligt, og kan derfor ikke behandles. Hårtab kan dog mindskes ved hjælp af hårkure, massage eller ved ændring af kost og levevis. Lider du af hormonelt hårtab, findes der flere forskellige toupe-løsninger. Løsninger, som
passer til både din økonomi og til din livsstil.

Toupe til mænd

Hos Parykhuset har du muligheden for at få præcis det hår, du drømmer om. Her finder du mange forskellige løsninger, hvis du lider af hårtab. Når du vælger at få påsat toupe, findes der forskellige påsætningsmetoder – metoder som passer til netop dit behov og til din økonomi.

Du kan vælge den klassiske løsning, hvor toupeen bliver påsat med medicinsk tape eller med clips. Den klassiske løsning er økonomisk, da den vil spare dig for mange servicebesøg, da du fra start får et grundigt kursus, så du selv kan servicere din toupe derhjemme. En anden mulighed som du finder hos Parykhuset, er påsætning af hår/toupe med en særlig specialudviklet hud lim.

Her bliver håret limet direkte på huden. Denne metode har en begrænset levetid på ca. 4 uger. Det vil sige, at du ca. hver fjerde uge skal aflægge Parykhuset et besøg. Dette besøg indebærer, at du får håret taget af, det bliver renset, det påsættes på ny og bliver stylet igen.

Gratis og uforpligtende konsultation

Går du med overvejelser, om sådan en løsning kan være noget for dig? Så kan du helt gratis bestille tid til en uforpligtende konsultation hos Parykhuset. Her får du svar på dine mulige spørgsmål, som ofte vil dukke op, når man overvejer en beslutning som denne.

You May Also Like