Et CTS-anlæg lader dig slippe bekymringerne om energiforbruget

Sponsoreret

Du kan få en garanti for et effektivt CTS-anlæg, når du vælger L&Es Trend Systemhus.

L&E er Trend Systemhus og din garanti for et effektivt CTS anlæg. På den måde får du mulighed for fuldstændig at slippe bekymringerne om, hvorvidt I har et højere energiforbrug end nødvendigt.

Når du vælger L&E, så får du en leverandør med mange års erfaring med at energioptimere, styre og regulere på stort set alt, der forbruger energi. Det gør de med de effektive Trend CTS-løsninger, og derfor får du stensikkert nogle gode besparelser med.

Generelt er L&E’s kunder glade for blandt andet de engelskudviklede systemer fra Trend. L&E bruger Trend Kvalitetssikringsmanual, der indeholder Trends anbefalinger og retningslinier, når det kommer til installation, funktionsafprøvning og slutaflevering i forbindelse med nye anlæg.

Som Trend Systemhus er L&E altid opdateret og deres teknikere gennemgår relevante Trend kurser, sådan at de altid er klar med de nyeste versioner af Trends programmer.

L&E bruger kun kvalitetsprodukter i løsningerne, fordi de mener, at det er nødvendigt for at aflevere et driftsikkert anlæg. Det giver samtidig også en vis fleksibilitet, der gør at løsningen er let at udvide og ændre på i fremtiden. Dermed er du sikret din investering i mange år fremover.

You May Also Like