Få mere ud af din vin med nye vinglas

Sponsoreret

I Danmark elsker mange mænd at nyde et godt glas rødvin, når weekenden står for døren. Men har du tænkt på, at du skal have det helt rigtige vinglas for at få den optimale nydelse af selve vinen? Hvis ikke du har været opmærksom på dette, så udskift dine sædvanlige gamle vinglas ud med nogle nye Riedel Veritas vinglas.

Riedel Veritas – et helt nyt vinglas

Riedel Veritas er en helt ny serie af vinglas, der er designet i 2014. Der er tænkt på alt i forbindelse med fremstillingen af disse vinglas. Der har været fokus på både materialet, selve fremstillingsprocessen og udformningen af vinglassene.

Alle vinglassene er maskinblæste og udstråler både lethed og elegance. Vinglassene er lavet med henblik på druesortspecifikke vinglas, hvilket gør, at du får den perfekte nydelse, når du drikker rødvin.

Vinglas til forskellige vintyper

Når du drikker rødvin, er det ret vigtigt, at du vælger at drikke den af et vinglas, der passer til den drue- eller vintype, du drikker. Firmaet Riedel har specialiseret sig i at designe de bedste vinglas til de forskellige druesorter.

Du kan derfor få et vinglas fra Riedel, der passer nøjagtig til din favoritvin. Eksempelvis kan du vælge et Riedel Vinum Syrah vinglas, hvis du elsker at drikke Amorone vine og vine fra Priorat.

Du kan ligeledes få glas, der passer til Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Riesling og andre vine, der falder i din smag.

You May Also Like