Få mest ud af at gå på jagt

Sponsoreret

Er du jæger, og kunne du have brug for at forbedre dit sigte? Så skal du tage og købe en skydestok. En skydestok hjælper dig med at give et roligt og perfekt sigte, når du er på jagt. Skydestokken bruges samtidig også til at lette presset på dine skuldre, når du skal sigte. På denne måde undgår du smerter og skader i dine skuldre.

 

Hvad er en skydestok?

En skydestok er et jagttilbehør, hvorpå du placerer dit våben, når du skal sigte. Denne vil dermed hjælpe dig med at give et mere præcist sigte, og du vil samtidig fjerne presset fra dine skuldre.

Du vil med en skydestok få en mere succesfuld jagt og dermed bruge langt færre skud pr. dræbte dyr.

Skydestokken kan tilpasses efter jægerens højde – nogle er mere justerbare end andre, så her er det værd at overveje dit behov.

 

Køb af skydestok til jagt

Der er en række faktorer, som du bør tage stilling til, når du skal ud og købe en skydestok. Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor mange ben stokken skal have. Antallet af ben kommer meget an på, hvilken jagtform du benytter. Hvis du har brug for at bevæge dig meget, når du er på jagt, så skal du have fat i en stok med 1 eller 2 ben. På den måde kan du hurtigt pakke dit jagtgrej sammen og komme videre. Har du derimod ikke brug for at bevæge dig ret meget, kan du frit vælge om du ønsker dig en stok med 1, 2, 3 eller 4 ben.

Hos Jagt & Vildt finder du et stort udvalg af skydestokke, så du får endnu mere ud af at gå jagt.

You May Also Like