Friske fisk, lokale råvarer og kokkeevner i verdensklasse

Sponsoreret

Strandhotellet i Blokhus fremhæves som en af de bedste feriedestinationer i Europa og det er ikke uden grund. Hotellet ligger 300 meter spadser gang fra Vesterhavet. Blokhus var i mange år et ældgammelt fiskerleje, men i dag betegnes som et kvalificeret bud på en rigtig og ægte feriedestination. Natur, havets gang og lokale dyder sætter sit præg. Omgivet af den barske natur, den friske luft og de smukke klitter. Vesterhavet er unikt og vi er stolte af at være en del af det.

Strandhotellet byder på 1. klasses gourmet. Frisk fanget fisk som kommer ind fra dagens auktion, økologisk grønt fra de mange lokale og nærliggende avlere, for vil man tage sig selv seriøst som restaurant, så har man respekt og øje for sine leverandører, sit område og sine råvarer. Vi gør en dyd ud af tingene.

Vi overlader ikke noget til tilfældighederne. Kun vejret får lov til at leve sin egen gang.

Forkæl din familie, din bedre halvdel eller dig selv på Gourmet-restaurant i Blokhus

Dette betyder også at vores kompetente og nøje udvalgte team, altid står klar til at tage i mod jer i restauranten. Køkkenchef, Dennis Birch, samt resten af Strandhotellet vil se frem til at give vores bud på, hvordan en af Nordjyllands bedste restauranter smager. Vil du også prøve en Dansk restaurant?

You May Also Like