Gaver til de små – som er brugbare

Sponsoreret

Det er virkelig en svær sag, mår man skal give en gave til et barn, der endnu ikke er gammelt nok til at kende sit eget navn. Gaven skal gerne være til glæde for barnet, da det jo er barnet, som får gaven, og det er netop dét, som gør det svært.

Samtidig er det et stort plus, hvis gaven også er til glæde for forældrene. Det er jo trods alt dem, der nu og i de næste par år faciliterer meget af den leg, der foregår i hjemmet samt diverse aktiviteter.

Selvfølgelig findes der et utal af legetøj og ting, du kan købe til børn, men det meste er ret uinspirerende og lavet af plastik – og så er det ofte legetøj, der larmer. Det kan du jo godt købe i gave, hvis du er ude på at give barnet noget, som vil irritere forældrene grænseløst.

Her får du nogle bud på gaver, som du kan give til de små størrelser, og som faktisk er brugbare – og som forældrene vil elske dig for at have tænkt på!

Vinterstøvler til børn

Som du nok er klar over, vokser børn meget hurtigt. Derfor er det faktisk en rigtig god idé at give barnet et par nye, lækre vinterstøvler.

Sko og støvler er noget, som forældrene tit køber, men som alligevel altid mangler. Hvis barnet allerede har et par støvler, kan de helt sikkert stadig få glæde af et ekstra par, når vinterstøvlerne er våde og fugtige fra dagen forinden.

Børnebøger

En børnebog er noget som forældre, bedsteforældre eller søskende kan samles om med det lille barn. Det giver anledning til nærvær, fantasi og opmærksomhed. At give en god børnebog, for eksempel børneklassikeren: Mis med de blå øjne, er en gave til både barn og forælder.

You May Also Like