Guide: Sådan finder du ud af, om du har åreknuder

Sponsoreret

Det kan være svært at vide sig sikker på, om man har åreknuder, hvis man ikke ved, hvad man skal mærke efter. Åreknudeklinikkerne har lavet en beskrivelse af, hvad åreknuder i virkeligheden er.

Åreknuder er lange tykke blodårer, der som regel ses tydeligt under huden. Det transporterer bare ikke blodet, som de skal, fordi den ventil, der egentlig bør være der, ikke fungerer. Derfor fører åreknuder ofte til komplikationer som hævede ben og årebetændelser, der i alvorlige tilfælde kan resultere i blodpropper.

Der kan både være smerter til stede, som eksempelvis lægkramper og træthed i benene, men det kan også være kosmetiske problemer, der gør, at du kan se, at du har åreknuder. Det kan eksempelvis være eksem omkring anklerne, hævede ankler eller de tykke blodårer, der kan give misfarvninger i huden.

Åreknudeklinikkerne kan give dig moderne behandling, for de er Danmarks største center for behandling af åreknuder, og de har over 2.500 behandlinger om året, og er derfor meget erfarne på netop det område.

Noget af det, klinikkerne især har fokus på, er ord som kvalitet, tryghed og ekspertbehandling, når de behandler, og så er de et af de få steder i landet, der har erfaring med at behandle mere vanskelige åreknuder som for eksempel dem, der opstår langs knæhasen eller er kommet igennem efter tidligere operationer. Kontakt klinikken for fjernelse åreknuder.

You May Also Like