Guide: Sådan kommer du bedst rødderne til livs

Sponsoreret

Har du et areal i din have, hvor du har fældet træer? Er der nu en masse irriterende rødder i jorden, der gør, at du ikke kan komme videre med dit projekt? Du har sikkert på bedste vis prøvet at komme alle rødderne til livs. Hvis dette er tilfældet, ved du på nuværende tidspunkt, at det er et nærmest umuligt projekt. Hvad skal du nu stille op?

Kom rødderne effektivt til livs

For at gøre hele dit projekt nemmere og mere effektivt kan du vælge at få en professionel ud for at foretage en rodfræsning i din have. En professionel rodfræser har alt det rette udstyr til at hjælpe dig af med de genstridige rødder, så du ikke længere skal tænke på det.

Ved en rodfræsning vil maskinen, der laver arbejdet, komme ned i en bestemt dybde. Denne dybde vil være så langt nede, at dit jordstykke vil være klar, når du har fået foretaget en rodfræsning. Du kan straks starte med at beplante det igen eller bruge det til andre formål.

Er jordstykket lidt vanskeligt?

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt jordstykket er lidt vanskeligt. Mange professionelle rodfræsere har nemlig maskiner til både at klare svært tilgængelige steder eller et meget blødt jordlag.

Er det eksempelvis en skrænt, der skal rodfræses, kan det sagtens lade sig gøre med de moderne maskiner, der findes i dag. Ved en blød jordbund kan der ligeledes køres med et bæltekøretøj, således at din have beskadiges mindst muligt.

You May Also Like