Guide: Sådan vedligeholder du dit arbejdstøj

Sponsoreret

Arbejdstøj til mænd eller kvinder er en vigtig del af mange virksomheder. Tøjet kan dog tit være dyrt, og det kan gøre et stort indhug i økonomien, hvis dit arbejdstøj hele tiden skal skiftes ud. Derfor er det vigtigt at vedligeholde det rigtigt.

Rigtig vedligeholdelse sikrer at dit arbejdstøj kan holde i mange år fremover og sparer virksomheden for en masse penge.

Et af de vigtigste råd, er at vaske tøjet korrekt. Det vil sige at følge de vaskeanvisninger, der er angivet inden i mærkerne på tøjet. For at sikre mindst mulig slitage er det smart at vende vrangen ud på tøjet og lyne alle lynlåse, knappe alle knapper osv. Dette sikrer både at tøjet holder i længere tid, men også at det ser præsentabelt ud, selv efter mange vaske.

Vask altid tøjet, når det er beskidt. Især hvis det er arbejdstøj til mænd, og det er et fysisk hårdt arbejde, så går der ikke lang tid før sved og skidt kommer på tøjet.

Når tøjet er vasket, skal det tørres. Et godt råd er at undgå at tørre tøjet i en tørretumbler, da dette slider rigtig meget på det. Hæng det op udenfor eller inde i et tørrerum.

You May Also Like