Har du behov for alkoholbehandling? Tag en alkoholtest

Sponsoreret

Rigtig mange er usikre på, om de har et alkoholproblem eller ej. Er det egentligt alvorligt, eller er det slet ikke noget problem? 

Pårørende kan opleve, at drikkeriet er til stor gene, mens personen, der drikker, ikke selv mener, at hans eller hendes forbrug af alkohol er noget særligt. Hvis du er i tvivl, om du drikker for meget, kan det være en god idé at tage en alkoholtest. 

Hvad er en alkoholtest?

En alkoholtest eller en alkoholiker test er en test, der er bygget op omkring forskellige spørgsmål. Disse spørgsmål handler om ens eget eller en nærtståendes forbrug af alkohol. Testen kan give en idé i forhold til, om du eller en anden drikker for meget. Hvis dit forhold til alkohol er helt normalt, så vil alle dine svar til disse spørgsmål være ’nej’.

Få hjælp til dit alkoholforbrug med den rette alkoholbehandling

Finder du ud af, at du drikker for meget, så er det værd at overveje at søge hjælp. Du kan altid ringe til fagfolk, der kan vejlede og rådgive dig, hvis du har lyst til det. Dette gør sig gældende uanset, om du ringer på vegne af dig selv eller en pårørende.

Derudover kan du komme i forskellige former for behandling. Der findes eksempelvis både ambulant behandling og døgnbehandling. Ambulant behandling betyder, at du ikke skal opholde dig på et behandlingscenter i en bestemt periode. I stedet møder du op et sted et specifikt antal gange om ugen.

Døgnbehandling er derimod en form for behandling, hvor du bliver på et behandlingscenter. Behandlingen foregår døgnet rundt og varer typisk i alt lige fra fire til seks uger.

You May Also Like