Har du brug for et servicetjek af bilen?

Sponsoreret

Bor du i eller i nærheden af Silkeborg, og har du på samme tid brug for et godt autoværksted i Silkeborg, så kan du altid lægge vejen forbi Sand Jensen Automobiler. Her finder du et team af uddannede mekanikere, som alle er i stand til at varetage en masse forskellige opgaver, når det handler om service af din bil.

 

Værkstedet er bemandet med hele 24 arbejdspladser, som består af et team på veluddannede mekanikere, så der er altid hjælp at hente hvis du har brug for service til din bil. I tilfælde af at Sand Jensen Automobiler har brug for at servicere din bil i flere dage, vil du altid blive tilbudt en lånebil, så du stadig har mulighed for bruge en bil.

 

Book tid online

Hos Sand Jensen Automobiler har du mulighed for at booke en tid online. Vælger du at booke en tid, er der samtidig også sørget for lidt forkælelse, mens du venter. I tilfælde af at det blot tager et par timer at servicere din bil, har du i værkstedets kunderum, mulighed for at vente indtil din bil er færdig. Her har du mulighed for at nyde en varm kop kaffe samt frisk frugt, men også at se TV eller læse dagens avis.

 

Har du brug for et servicetjek af bilen, og bor du i eller omkring Silkeborg, så book en tid online hos Sandjensen.dk. Her er din bil altid i trygge hænder, og det bedste er at din bil inden afhentning, både er nyvasket og støvsuget.

You May Also Like