Har du prøvet at have negative tankemønstre?

Sponsoreret

Nogle mennesker har tendens til at tænke lidt mere pessimistisk og bekymre sig mere, end hvad godt er. Hvis du kender til det, så skulle du overveje metakognitiv terapi hos Re-view.

Kender du til overtænkning, bekymring og negative tankemønstre? Metakognitiv terapi er en ny og dokumenteret terapimetode, der har vist sig at have en effektiv virkning på psykiske problemer. Det er ikke altid let, når tankerne strømmer rundt i hovedet, uden at man kan få bugt med dem og de måske ender i en form for psykiske problemer.

Metakognitiv terapi er en psykologisk teori og metode, der er baseret på forskning, der viser, at mennesker med eksempelvis angst eller depression fortolker og bearbejder informationer fra omgivelserne anderledes end “raske” mennesker, og at denne anderledes bearbejdning kan være årsagen bag deres psykiske lidelser.

Det, at mennesker bearbejder informationer anderledes, kaldes for CAS, som er en form for opmærksomhedssyndrom. Det er en overdreven bekymring og opmærksomhed på alt det, der kan gå galt eller er gået galt, og så er det samtidig en strategi og adfærd, der vedligeholder problemerne.

Hvis du har lyst til at få bugt med dine bekymringer og tankemønstre, så tag kontakt til Re-view og få arrangeret en tid til metakognitiv terapi.

You May Also Like