Hold varmen med herrestøvler

Sponsoreret

Måske tænker du på kvinder, når du hører ordet støvler, men støvler er på ingen måde kun forbeholdt det kvindelige køn. Faktisk har støvler siden oldtiden været en del af mandens beklædning og ikke kvinders, selvom du i dag ser flest kvinder gå rundt i dem. Herrestøvler har siden den gang holdt mænd varme, når de har været på jagt, rejst eller været i krig. Det er det perfekte fodtøj til vinterhalvåret. Fryser du først om anklerne, kan det være rigtig svært at få varmen igen. Støvler til mænd behøver heldigvis ikke at være hverken grove, grimme eller i militærstil for at være praktiske og perfekte til hverdagsbrug.

Vælg herrestøvler, der passer til din stil

Den typiske model for herrestøvler er i dag den klassiske chelsea boot, som er en ankelstøvle, der er stærkt inspireret af korte støvler fra ridning. Denne type støvle er helt perfekt til dig, der gerne vil være varm om fødderne, men ikke føler dig særlig godt tilpas i den klassiske, grove snørestøvle. Chelsea støvler er perfekte til kontoret såvel som en gåtur og er god til de fleste outfits, om det er jeans, habitbukser eller bare pæne, afslappede bukser.

Herrestøvler findes i mange varianter og materialer, der gør det muligt for dig et finde et par, der passer til din stil, og som du kan føle dig godt tilpas i, lige meget hvor du befinder dig. Støvlerne laves ofte i lækre lædermaterialer med helt enkle detaljer såsom lynlåse og snøre eller blot med en enkelt syning, der skærer støvlens snude over, så den syner mindre. Vælg den model, der passer bedst til dig og din stil.

You May Also Like