Hvad mangler du af udstyr til sejlturen?

Sponsoreret

Hvis du sejler, så er du med sikkerhed klar over, hvor vigtigt det er, at have det helt rigtige bådudstyr med om bord. Boatlab.dk har et stort udvalg af professionelt udstyr, så du kan føle dig helt sikker på, at alt er i orden, når du begiver dig ud på det åbne hav.

Hvad end du er rutineret sejler eller nybegynder, så er der en del praktiske ting, der skal være styr på. Det gælder både i klargøringsprocessen og under selve sejladsen. Foruden redningsveste, eventuel redningsbåd, nødlys og førstehjælpskasse, så er der mange andre ting, som også skal være på plads. Har du eksempelvis overvejet, om diverse reb og tovværk trænger til en udskiftning eller om båden trænger til en ny bundmaling? Du finder det hele og meget mere hos Boatlab.dk.

Skal du fiske, stå på vandski eller SUP board?

Selvom meget af tiden på en bådtur går med at sejle båden – og det især hvis det er en sejlbåd – så er der som regel også tid til at nye vandet og have det sjovt undervejs. Derfor udstyrer mange deres båd med forskelligt udstyr som et sæt vandski, et par våddragter og et SUP board. Så er der gjort klar til mange timers sjov på en varm sommerdag på havet.

Er du vild med fisk, og vil du allerhelst fange dem selv, så har du med garanti også en fiskestand ombord på båden. Der er ikke noget bedre, end at kaste linen ud og nyde stilheden fra bådkanten. Mangler du alt fiskegrej eller trænger dine stænger, kroge og forfang til en udskiftning, så finder du også det i udvalget hos Boatlab.

 

You May Also Like