Hvor bringer musikken et ungt menneske hen på et år?

Sponsoreret

Unge menneskers niende eller tiende skoleår kan med fordel spenderes på en kreativ efterskole, hvis det er musikken der trækker i dem. Musik kan noget som ingen anden kunstform så effektivt kan.

Vække følelser, og skabe en stemning. For en ung musikerspire kan samværet med andre, der deler at udøve og nyde deres interesse for musik, og deres glæde ved at spille sammen, blive en fantastisk oplevelse for livet.

 

musiklinjen på Øse Efterskole er det samspil og samspil med andre, der er i fokus.

Skolen er beliggende i Øse som er en lille by nordøst for Varde. Den ligger midt i en smuk vestjysk natur, der også indbyder til udeliv og gode gåture. På skolens andre kreative linjer er outdoor også en mulighed, og de forskellige linjer har jo alle en delt fritid, hvor de kan trække på hinandens specialer. Det er nemlig både musikalsk og social samspil der er gennemgående temaer.

 

Efterskolen kan være det sted hvor man måske møder sit nye band, og under alle omstændigheder oplever at indgå med sit instrument og med sin stemme, i en større sammenhæng. Og i en større forestilling.

 

Øse Efterskole holder løbende orienteringsaftener, hvor måske kommende elever og deres forældre eller venner kan få en rundvisning i skolens bygninger og ikke mindst teaterhus, og hvor de også på egen hånd kan gå lidt på opdagelse i området. Der vil altid være nuværende elever til stede, som kan fortælle om livet på skolen – maden, lærerne – og stå til rådighed for spørgsmål.

You May Also Like