Hvorfor tage til Spanien, når Spanien kan komme til dig?

Sponsoreret

Hvordan lyder en god øl med gode venner i dine ører? Der er ikke noget som en god, dansk øl, som kan nydes med venner og familie, men hvorfor ikke gøre det lidt mere eksotisk? Prøv spansk øl, som du finder hos Havnens Vin & Tobakhus.

Øl med eksotisk smag

Der hersker vist ingen tvivl om, at danskerne er et af de folk i verden, som er ekstra glade for at nyde et glas vin, en cider eller en kold øl. Hvad end det er en fyraftens øl med kollegaerne, en eller flere øl i byen med vennerne eller en øl, som en del af den klassiske stadionplatte, når der ses fodbold på stadion. Øl samler mennesker. Nogle foretrækker de samme øl igen og igen, men hvorfor ikke udforske sortimentet lidt? Danmark er ikke det land, som har allermest sommer og varme, så hvorfor ikke bringe den eksotiske sommerstemning til landet i form af øl? 

Mange at vælge mellem

Hos Havnens Vin & Tobakhus har de et stort udvalg af blandt andet spiritus, vin, tobak, piber og ikke mindst øl. Du finder eksempelvis spansk øl af forskellige producenter, og samtlige dåser stråler af kreativitet. Der er øl til den tørstige og til den mere tørstige, du kan nemlig både få 33 cl og op til 44 cl, så der er endnu mere at nyde. Og hvem ved – måske bliver du helt vild med den spanske øl, så du må have køleskabet fyldt op. Det kan Havnens Vin & Tobakhus hjælpe dig med, så skynd dig at bestille et udvalg, så der er lidt af hvert at smage på næste gang, der skal skåles.

You May Also Like