Hydraulik til forskellige brancher som transport og landbrug

Sponsoreret

Stor dansk udbyder af hydrauliske systemer er jyske JOhydraulics, der driver virksomhed fra Skanderborg, og rådgive om alt i hydraulik. JO Hydraulics arbejder, særligt med hydraulik ifm. transport og landbrug, men også andre brancher.

Hydraulik-systemer i for eksempel landbrugsmaskiner, kraner, lastbiler og biler har til formål at pumpe olie via et olietryk, ind til styre- og bremse-systemer der skal bruge olien for at fungere.

I JO Hydraulics’ sortiment findes bl.a. akkumulatorer, cylindre, lynkoblinger, mini power packs, gearkasser og gear, håndpumper, og komplette kit. Der findes udstyr til måling og test, oliekølere og oliemotorer, patronventiler, PTO-kraftudtag, pumper, pumpestationer,  rotationsdele, tanke til hydraulik, og teleskopcylinldre. I kategorien ventiler er der både tip-, skifte- og stopventiler, der er retningsventiler, kuglehaner og skydeventiler, og ventiler i alle afskygninger. Sortimentet indeholder også Centralsmøring, filterprogam, fittings og sugestudse. Tilbehør kan også være slange- og kabelruller, spil til at hejse og trække, styringer, lufthåndtag og luftventiler, og meget andet.

Med hydraulik overføres hydraulikvæsker og i forbindelse med hydrauliske systemer i for eksempel lastbiler og landbrugsmaskiner vil det give kræfter til at klemme, presse, trykke og løfte med meget stor styrke. Stempler fylder typisk olie ind når de bevæger sig ind i cylinderen, og ud til forbrugs-stedet den modsatte vej.

You May Also Like