Kender du Dynamics 365 og ved du, hvad det skal bruges til?

Sponsoreret

Hvad er Dynamics 365? Umiddelbart vil de fleste, der bliver stillet dette spørgsmål være lidt tøvende med svaret, men i det følgende finder du ud af, hvad Dynamics 365 egentlig er.

Dynamics 365 er den nye generation af intelligente Cloud baserede forretningsapplikationer, der er udviklet til at hjælpe dig og din virksomhed. Det er en samling af apps, som er med til at understøtte nogle af de kernefunktioner, du dagligt bruger i din organisation, såsom marketing, salg, økonomistyring samt kundeservice.

Dynamics 365 applikationer kan bruges til f.eks at hjælpe salgsafdelingen med at få et bedre overblik over virksomhedens salg og dermed effektivisere afdelings arbejde, ved at fokusere på de vigtigste områder. Du kan bruge forretningsapplikationerne til at gøre din marketingindsats mere struktureret og effektiv på tværs af hele din virksomhed ved at indsamle offline kundedata i et samlet datacenter og dermed udarbejde marketingskampagner målrettet de enkelte kundeprofiler. Applikationerne kan også bruges til at styrke din kundeservice ved at give dine medarbejdere en nemmere og hurtigere adgang til de nødvendige informationer de skal bruge for at yde den bedste og mest kvalificeret service overfor Jeres kunder.

Dynamics 356 forretningsapplikationerne er derfor udviklet til at gøre hele din virksomheds hverdag mere struktureret og effektiv både internt i virksomheden samt eksternt overfor virksomhedens kunder. Forretningsapplikationerne er udviklet, så du på en fleksibel måde kan tilpasse dem netop til den måde din forretning er organiseret på og dermed skabe mest værdi for virksomheden.

You May Also Like