Kender du golfetiketten?

Sponsoreret

Det er godt og afslappende at iføre sig sit golftøj og så ellers dedikere resten af dagen til golfens verden. Men for at det skal blive en succes, bør du på forhånd have styr på golfetiketten.

Har du ikke det, kan det hurtigt gå hen og blive en mindre god oplevelse at bevæge sig rundt på en golfbane. Der er nemlig mange skrevne og uskrevne regler, som skal overholdes.

Overhold altid reglerne på banen

Der findes mange golfbaner rundt omkring i Danmark og resten af verden. Inden du ankommer til en golfbane, du aldrig har besøgt før, skal du læse banens regler, før du går i gang med at spille. Her kan du nemlig læse alt om, hvilken dresscode der er samt andre relevante informationer.

Forlad banen i samme stand

Du har sikkert tidligere hørt udtrykket: ”Efterlad en ting, som du gerne selv vil modtage den”. Det gælder også for en golfbane. Du skal derfor sørge for at reparere boldmærker på greenen m.m. således, at alt er i fineste stand til den næste golfspiller.

Spil i et rimeligt tempo

Sørg for at spille i et rimeligt tempo, så du ikke er til gene for andre spillere på golfbanen. Eksempelvis bør ni huller tage et sted mellem to og to og en halv time. For at overholde tidsrammen skal du altid være klar til at slå, når det er blevet din tur.

Vær stille på banen

Du skal altid være stille, når andre er i gang med at forberede et slag. Det er ikke pænt at bruge ventetiden på at snakke, åbne golftasken for at hive en kølle frem m.m.

You May Also Like