Klædt på med stil til jobbet som tjener

Sponsoreret

Arbejder du som tjener, ved du sikkert, hvor vigtigt det er at se præsentabel ud i mødet med kunderne. Du kan ikke være klædt i hvad som helst, hvis du vil efterlade et godt indtryk. Det er nemlig sjældent kun maden, der bliver vurderet, men også den samlede oplevelse af service og heriblandt indtrykket af dig som tjener. Her får du tre tips til at vælge det rette tjenertøj.

1.    Vælg tjenertøj, der får dig til at føle dig godt tilpas

Det vil hurtigt bemærkes af kunderne, hvis du føler dig ubehageligt til mode og har svært ved at slappe af i din rolle som tjener. Sørg derfor først og fremmest for at vælge tjenertøj, som du føler dig godt tilpas i.

2.    Vælg neutralt tjenertøj

Det sikre valg af tjenertøj er altid sort og hvidt. Passer et lidt anderledes look ind på din arbejdsplads, kan du eventuelt style det traditionelle tjenertøj med en sixpence, en vest eller et farvet tjenerforklæde. Du kan også vove dig ud i at iklæde dig en farvet skjorte, men vær varsom, og lad ikke din påklædning løbe med hele opmærksomheden.

3.    Vælg tjenertøj i gode materialer og med en behagelig pasform

Som tjener er du ofte på arbejde i mange timer ad gangen og skal bevæge dig meget rundt. Gå derfor efter et materiale, som er rart for dig at have på, og et snit, der giver en høj grad af bevægelsesfrihed uden selvfølgelig at være for løst og uformelt.

 

 

You May Also Like