Kunne du bruge input til din lederstil?

Sponsoreret

Det at være leder kan ofte være øretævernes holdeplads, hvis ikke man sætter en ære i at lede på en ordentlig måde. Det er typisk dig som leder, der har ansvaret for, at opgaverne løses – og det uanset om du er direktør, afdelingsleder, mellemleder, teamlead eller en anden form for leder.

Med lederrollen kommer desuden ledelsesansvar, hvilket indebærer mange ting. Først og fremmest så handler det om at lede de folk, du har omkring dig, så de bliver den bedste udgave af sig selv og bruger deres kompetencer bedst muligt. Derudover så handler ledelsesansvar også om at vise vejen, sætte et eksempel og turde tage det ansvar, der ligger virksomhedens arbejdsopgaver.

Hvis du er kommet til et punkt, hvor du godt kunne bruge noget sparring, feedback og udvikling på ledelsesområdet, så kan et lederkursus måske være vejen frem.

Vær den leder, du selv ønsker

Stifinder er en lederuddannelse, der giver dig værktøjer og sætter fokus på, hvordan du kan blive den leder, du selv ønsker – alt sammen med udgangspunkt i dine faglige kompetencer. Programmet bygger på en interessant sammensætning af faglig viden, praktiske evner og selvindsigt. Det handler om, at du skal udvikles på din ledelsesidentitet og dine evner til at praktisere transformativ ledelse, således at du kan skabe de ønskede resultater gennem andre.

Du kender måske allerede til Stifinder-programmet – men hvis ikke, så kan du læse meget mere om denne lederuddannelse her. Her kan du desuden læse meget mere om, hvad du kan forvente dig af programmet, der i høj grad bygger på utraditionelle, men meget effektive, metoder.

You May Also Like