Lav sjove gadgets med en 3D-printer

Sponsoreret

Mænd elsker gadgets, der er ingen vej udenom. Små dimme-dutter, der fylder køkkenskuffen. Hver og en har de deres eget formål. En cigarklipper, en æggedeler og solbrilleskruetrækker. Ja, nogen synes måske er det er lidt for meget af det gode. Men man kommer bare ikke uden om, at livet bliver nemmere, når man har værktøjet i orden. Det er trods alt federe at åbne vin med en proptrækker, end at skulle smide flasken i en sko, og slå den mod en væg.

 

Teknisk snilde får dig langt

Hvis du er en haj til at designe, og har en lille opfinder i maven, er du godt på vej mod en nemmere tilværelse. Du har sikkert allerede tit fundet dig selv tænke: ”Hvis bare den neglesaks var formet lidt anderledes, ville jeg kunne piske æg med den”.

 

Tiden, hvor drømme bare er drømme er forbi. De drømme skal få fysisk form med en 3D-printer. Der er ikke nogen, der står i vejen for dig.

 

Passer sig selv

Kan man finde ud af at lave sine egne modeller, er det superfedt med en 3D-printer. Der er ikke længere den gadget, man kan forestille sig, der er uden for rækkevidde. Og hvis man ikke er fuld af teknisk snilde og designeridéer, er der et hav af programmer på nettet lige til at hente ned på computeren – helt gratis.

 

Når først maskinen er slået til, er der bare tilbage at slå fødderne op, og vente på dit nye legetøj. Printeren står bare og brummer lidt ovre i hjørnet for sig selv.

 

Du kan med fordel altid have en dunk resin liggende, som printeren kan lave figurer af. Resin kan fås i mange farver, så om din næste proptrækker skal være blå, lyserød eller grøn er helt op til dig.

You May Also Like