Mangler I nogle funktionelle reoler derhjemme?

Sponsoreret

Drømmer konen om en bogreol? Eller har I bare en masse ting, der godt kunne trænge til at få sig en reol at være i? Hos Rosborg Møbler kan I finde en masse fine reolsystemer fra blandt andet Montana.

En bogreol er en meget smuk indretningsløsning, og det kan være en fin ide at få et system af forskellige reoler op ved siden af hinanden. Men reoler kan også bruges til mange andre ting. Det kan eksempelvis være til en masse fint porcelæn, man gerne vil have til at stå fremme og pynte.

Montana Reolsystem og de andre Montana modulsystemer er designet af Peter J. Lassen, og de rummer et stort udvalg af forskellige reoler, der kan sættes sammen på mange måder og som kan bruges til alt fra tv-borde til hylder, reolsystemer og meget andet, og du kan blandt andet finde masser af inspiration til, hvordan det kunne se ud, på Rosborgs hjemmeside.

Derudover har Montana også lavet bord- og stoleserier, der er designet af Arne Jacobsen, Verner Panton, Andreas Hansen, Peter J. Lassen, Joakim Lassen samt Salto & Sigsgaard, og dem kan du også finde et udvalg af hos Rosborg Møbler. Du kan altid få råd og vejledning til at finde den bedste løsning for dig, hvis du kontakter dem.

You May Also Like