Overvejer du at tage et golfophold i udlandet?

Sponsoreret

Er du golfentusiast og har du overvejet at booke et golfophold til udlandet? Så kan det være en god idé at se nærmere på, hvad der er af golfophold rundt om i verden.

Ved at tage på et golfophold i udlandet får man både dyrket motion, plejet sin fritidsinteresse og holdt ferie på samme tid. Et golfophold i udlandet giver dig mulighed for at udvide din motionsform ved at spille på nye og fremmede baner samtidig med, at du kan nyde sol og varme.

 

Motion og frisk luft på samme tid

At spille golf er sikkert noget, du kan lide af mange forskellige grunde. Med golf følger der blandt andet motion. Dette gælder både, når man slår, men i høj grad også de gåture som man går fra hul til hul. I modsætning til andre motionsformer som for eksempel svømning eller squash, så får man også dejlig frisk luft, når man spiller golf.

 

Stort udvalg af golfophold rundt omkring i verden

Golf i udlandet er en helt anden oplevelse end at spille i Danmark. Dette skyldes blandt andet vejrforholdene og klimaet. Det våde og blæsende vejr som vi kender fra Danmark, oplever man sjældent, når man kommer længere sydpå, da det i langt højere grad ofte er tørt og varmt. Så hvorfor ikke prøve at tage et golfophold i udlandet?

Hos Classic Golf finder du et stort udvalg af golfophold rundt i verden og destinationer hvortil du kan rejse hen og spille golf. Her vil du opleve nogle helt andre golfbaner, end du er vant til hjemme fra Danmark.

You May Also Like