Pak tasken og husk en effektiv håndsprit

Sponsoreret

Det er svært at komme helt udenom håndsprit og effektive værnemidler, såsom masker og mundbind, når det handler om Corona og covid-19. I dag har de fleste mennesker også en eller flere dunke med sprit stående i hjemmet, mange har også en stående i bilen, på arbejdspladsen eller et helt fjerde sted. Alt sammen for at beskytte sig selv, men også for at beskytte andre mod at blive smittet af Corona.

Det gode ved sprit er nemlig, at vi ved at smøre hænderne ind i det, mindsker risikoen for at blive smittet af den smitsomme virus Corona, men vi mindsker også risikoen for at overføre den til andre.

Håndsprit findes i flere forskellige former, blandt andet som gel der skal gnides ind i huden i 30 sekunder. Det findes også i flydende form, som mest af alt minder om vand, der bare er tilsat en skarp lugt. Du kan endda også få servietter med sprit, som er meget praktiske at have i tasken, og som du hurtigt kan anvende i tilfælde af, at der ikke er vand eller sæbe.

Når du skal ud at finde en god og effektiv håndsprit og desinfektionsprodukter, så er det vigtigt at gå efter en, der har en alkoholkoncentration på 70-85%. Dem finder du blandt mange andre effektive værnemidler hos Lomax.dk

Lomax er en dansk virksomhed, der er eksperter i kontorforsyning. Det gælder alt lige fra elektronik, forskellige kontorartikler, husholdningsartikler til håndsprit og værnemidler. Du kan finde meget mere information om værnemidler og håndsprit i forskellige former hos Lomax.dk.

You May Also Like