Prøv den elektriske Mustang Mach-E

Sponsoreret

Er du på udkig efter en ny bil, og må den gerne være lidt ekstraordinær i forhold til andre biler og tidens tendenser? I så fald er det uden tvivl en Ford Mustang Mach e, du bør kigge nærmere på.

100 procent elektrisk SUV

Er det ved at være tid til at udskifte din bil, og må den gerne være lidt udover det sædvanlige? Kender du Ford-biler? Du har uden tvivl hørt om bilmærket flere gange og set dem fræse forbi på landevejene, og måske har du selv haft glæde af én? Uanset hvad er der ingen tvivl om, at når der er tale om en bil fra Ford, så er det altså høj kvalitet, der gælder. Og især når det kommer til Mustang Mach-E, som er Fords første SUV, der er 100 procent elektrisk. Ikke nok med det, så leverer den øjeblikkelig acceleration med GT-modellen, når du trykker på speederen, som kan nå fra 0 km/t til 100 km/t på kun 3,7 sekunder. Hvordan lyder det i dine ører?

Elegant design

Mustang Mach-E er ikke som enhver anden bil. Den har fulgt de nyeste teknologier, og den har en rækkevidde på 610 kilometer. Ikke nok med det, så har den et elegant og smukt design med et nøglefrit låsesystem. Det betyder, at dørhåndtagene er fjernet, så designet bliver elegant, og i stedet så kan du tilkoble din telefon, så systemet genkender den eller en nøgleklap på bilen, når du nærmer den. Dét er smart! Mustang Mach-E er altså et elektrisk firhjulstræk, som har to motorer, der hæver bilens overordnede niveau. Lyder det som en bil for dig?

You May Also Like