Sådan får du drømmebilen hjem i din indkørsel

Sponsoreret

Mange af os har en drøm om at køre i en lækker bil. En bil, der får folk til at vende sig om på gaden – og får skabt en lille snert af misundelse hos de forbipasserende. Men i Danmark har vi nogle af de dyreste bilafgifter, og det er næsten umuligt at få danske plader på sin drømmebil uden at skulle afgive sit hus, sin førstefødte og sin værdighed.

Men der findes heldigvis andre veje til at komme til at køre i drømmebilen. Måder, der ikke kræver, at din pengepung bløder. For med flexleasing har det aldrig været lettere at blive godt kørende i drømmebilen.

Sådan fungerer flexleasing

Med flexleasing betaler du kun en forholdsmæssig registreringsafgift, der beregnes ud fra flere faktorer, blandt andet bilens alder og kilometertal. Den forholdsmæssige registreringsafgift er fordelt ud over perioden, hvor du leaser køretøjet. Denne måde at have bil på gør det lettere for dig at komme til at køre i en dyrere bil, end du normalt vil have råd til. Og det er da også især den store besparelse på registreringsafgiften, der er årsag til, at flexleasing er populært.

Du har også et ansvar

At flexlease en bil er ikke ensbetydende med, at man bare kan lade tingene stå til. Du er som leasingtager selv ansvarlig for vedligeholdelse af bilen. Du skal derfor selv stå for alle forhold, der måtte opstå, mens du leaser bilen – såsom serviceeftersyn og reparationer på bilen. Men til gengæld kan du køre i nogle af de bedste biler på markedet.

You May Also Like