Sådan kommer du godt i gang efter ferien

Sponsoreret

Nu er det formentlig ved at være sidst på sommerferien. Og du har forhåbentlig haft en fantastisk sommerferie. De første arbejdsdage kan være svære at komme igennem, da du igen skal til at bruge hjernen. Den, som du ellers har kunnet sætte på pause de sidste tre uger.

Tag de gode vaner med fra sommerferien

Uanset hvor du har holdt sommerferie, har du forhåbentlig fået ladet batterierne op. Måske du har besøgt en campingplads ved den smukke Limfjord, eller måske du har været en tur i Italien. Når du kommer tilbage på arbejde, er det en god ide at beholde de gode vaner fra ferien. De gode vaner er individuelle, men du har måske skabt mere ro omkring dig selv. Eller måske du har prioriteret nok søvn og en sundere kost.

Derudover skal du ikke have dårlig samvittighed den første dag, du er tilbage. Det er naturligt, at du vil være bagefter med dine arbejdsopgaver grundet ferie. Men din ferie har været tiltrængt og noget, som du skulle holde. Punktum.

Læg ikke for hårdt ud

Selvom du kan se, at der er travlt på arbejdet, så forsøg ikke at have lange dage den første uge. Hvis du lægger for hårdt ud, kan det give bagslag. Og du kan få en dårlig start på efteråret. Sørg for at starte med de nemme opgaver.

Det kan derimod være en god ide at bruge de første par dage på at overveje, hvad du gerne vil opnå den kommende tid. Personlige nøgleresultater kan være med til at gøre dig mere motiveret.

You May Also Like