Sæt tryk på værktøjet

Sponsoreret

En kompressor er de færreste steder uundværlig i en privat husstand. Laver du af og til gør det selv projektor, så kan det være værd at overveje, om du skal investere i en kompressor.

Læs med her hvis du er på udkig efter en kompressor og bliv klogere på, hvad du særligt skal gå efter.

Spar tid ved brug af kompressor

En kompressor med forskelligt tilhørende trykluftsværktøj kan spare dig både tid og kræfter. Er du først begyndt at bruge en kompressor, så vil du hurtigt opdage, at den kan bruges til meget mere, end du først lige havde forestillet dig.

Valg af kompressor

Da der findes et utal af varianter på markedet, som dækker forskellige behov, er det ikke helt nemt at vælge den rigtige kompressor. Du skal derfor først gøre op med dig selv om, hvad du vil bruge af værktøj, og hvor store opgaver du kommer til at kaste dig ud i, hvor du skal bruge en kompressor.

Du skal derfor først kigge på værktøjets forbrug af luft. Da der er stor forskel på, hvor meget luft værktøjet bruger, er det ikke helt lige meget. En hæftepistol har for eksempel et lille forbrug, hvorimod en malerpistol kræver noget mere luft, da den kører i længere perioder ad gangen.

Derudover er det vigtigt at kigge på den mængde luft, som kompressoren kan levere i minuttet. Dette er målet for, hvilket værktøj den kan drive. Skal du derfor bruge mere luftkrævende værktøj i længere tid, så skal du gå efter en stor og kraftig kompressor, hvorimod en mindre kompressor kan klare langt de fleste små opgaver.

Du finder et stort udvalg af kompressorer hos PrimusDanmark.

You May Also Like