Søger du en løsning på dit hårtab?

Sponsoreret

Lever du selv eller en du kender med hårtab, så læs med her, og bliv klogere på hvilke muligheder der er for at få det fyldige hår tilbage på en nem og holdbar måde. Man mister mellem 50 til 150 hårstrå dagligt, så en smule hårtab er i sig selv ikke alarmerende. Men når man oplever øget hårtab, og det begynder at blive så synligt, at det er invaliderende for selvtilliden, så er det tid til at gøre noget med det. Løsningen du finder her, handler ikke om at få håret til at gro magisk over natten, det handler i stedet om muligheden for at give dit eget hår et supplement i form af hår der påsættes. Læs mere om hårtab på mænd og kvinder.

Muligheder for supplement mod hårtab

Hvis du opsøger en professionel, vil du finde et stort udvalg af hårprodukter, som kan påsættes dit eget hår og give fylde. Heriblandt:

  • Fibertop – en top, som sættes på toppen af hovedet og som blender naturligt ind i dit eget hår. Hårtoppen er fiberhår og består af et tyndt net, der giver fleksibilitet. Du kan med andre ord sætte skilningen, hvor du vil.
  • Hårbånd/hairband – et hårbånd, der er oplagt til langt hår. Det sættes under dit eget hår, og giver på den måde mere fylde, når det blender ind.
  • Hårfibre – hårfibre er et pudderlignende produkt, der består af små mikrofibre, som binder sig til dine egne hårstrå. Det er oplagt til mænd, der enten er lidt tynde i toppen.
  • Toupe – en toupe er en oplagt måde for mænd at få mere hår på toppen af hovedet, hvor man ofte taber det først. Toupeen sættes på med hudlim og kan sidde på i op til 4 uger af gangen.

You May Also Like