Tag familien sikkert med på stranden

Sponsoreret

Pas godt på dine børn, når du tager til stranden. Med et strandtelt fra Nordisk Campingudstyr er du helt sikker på, at ingen bliver forbrændt.

Skygge, solhat, solcreme. Det er den nødvendige trio for at undgå at blive forbrændt. Solhat og solcreme kan man altid selv sikre sig, men skyggen er ikke altid sikker, hvis man fx er på en strand. Her er der ikke nødvendigvis et træ, man kan sidde bag, og derfor er det enormt vigtigt selv at have noget med, som kan sikre mod solen. Det kan selvfølgelig være en parasol, men den er ofte ikke særlig stor, og derfor er det måske kun en til to personer, der kan få skygge under den.

Derfor er det genialt, at der findes strandtelte. Det er især godt til de helt små børn. Det er et halvåbent telt, hvor der er god plads til flere børn på samme tid, som stadig kan lege i sandet, mens de er i fuld skygge. Og det kan selvfølgelig ikke kun bruges på stranden, det kan ligesåvel være godt derhjemme på græsplænen, eller hvor børnene ellers leger siddende.

Du kan finde flere forskellige typer strandtelte hos Nordisk Campingudstyr, der har alt udstyr til camping. Således har de dog også strandtelte, som ikke behøver at have noget med camping at gøre. De har både helt neutrale telte eller telte i flere forskellige farver, og så er der selvfølgelig forskel på størrelsen. Find meget mere information hos Nordisk Campingudstyr, der gerne hjælper dig med at finde det helt rigtige strandtelt.

You May Also Like