Byggeentreprenør i Århus

Sponsoreret

Total entreprenør

Hos K.G Hansen har vi altid haft et brændende ønske om at skabe for andre. Siden murermester, Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden i 1910, har vi opført bygninger på tværs af hele landet, altid med et bestemt ord, som vi har stilet efter – ordentlig.

Materialer, konstruktion, tegnearbejde og udførsel. Alt hvad vi laver og står for, skal være ordentligt. Den grundsætning har fulgt os siden 1910 og vi lever, og ånder efter det.

K.G Hansen er total entreprenør hvilket vil sige, at vi med størstedelen af alt byggeri sidder med egne folk og materiel. I vores optik er det den rigtige kombination for at optimere samarbejde, både intern og eksternt. En stærk viden og mange års erfaring gør, at vi er det oplagte valg til store og komplekse projekter i enhver krog af Danmark. Har du brug for en byggeentreprenør i Århus, er vi det oplagte valg.

Projekter kræver overvejelse

Des større projekterne er, des større er overvejelserne som regel. Vi har siden 1910 opført byggerier og i dag tilegnet en så stor viden, at vi er en af de førende entreprenører i Århus og omegn, som har opført byggerier de seneste år for bla. Det offentlige og flere af Danmarks største virksomheder. Vi har en baggrund med erfaringer og ekspertviden indenfor branchen, hvilket sikrer dig rådgivning i verdensklasse samt muligheder og løsninger i dit kommende byggeri.

You May Also Like