Vælg de rigtige accessoires til dit jakkesæt

Sponsoreret

Mange mænd vælger jakkesættet som deres foretrukne tøjvalg, men uden accessoires, kan et jakkesæt hurtigt blive kedeligt. Heldigvis behøver du ikke at gå ned på stil, når du vælger accessoires til dit jakkesæt.

 

De klassiske accessoires

Først skal du vælge et bælte, der passer til bukserne. Det er et godt sted at starte, da det er det mest markante element i et jakkesæt. Vælg et bælte der matcher skoene, så det hele ser ens ud.

 

Bagefter skal du vælge slipset. Det skal helst ikke matche din skjorte. Det skal derimod bryde hele looket op. De bedste slips er lavet af silke, da det giver et meget mere sofistikeret look.

 

Når du har valgt dit bælte og slips, skal du overveje dit ur. Uret skal ikke kun være praktisk, men også komplementere dit look. Det kan være et godt valg at vælge et ur med et armbånd, der matcher bæltets farve, for at få det hele til at se naturligt ud.

 

 

Andre bukser

Udover at vælge de rigtige accessoires, kan det også være en god idé at prøve nye bukser.

 

Nogle gange skal et jakkesæt brydes op med et par jeans eller chinos i en farve, der passer til jakken.

 

Det kan også være en god måde at give dit look lidt personlighed, og det kan få dig til at se frisk og moderigtig ud. Det er meget lettere at se mere afslappet ud, når du bærer andet end klassiske sorte bukser. Derfor skal du ikke være bange for at prøve noget nyt.

 

Sko

Skoene er afgørende for at skabe et godt look. Du skal selvfølgelig vælge en sko, der matcher dit jakkesæt. Det kan være et par lædersko, der passer til bæltet, eller et par snøresko i en farve, der matcher dit ur.

 

You May Also Like