Vil du bo unikt? Så skal du læse med her

Sponsoreret

Hvis du ønsker at bo i et unikt hus, som er tilpasset lige præcis dine og din families ønsker og behov, skal du have fat i en arkitekt, der kan hjælpe med at løse opgaven for dig.

Dit hus er individuelt arkitekttegnet og tilpasset dine og din families ønsker, behov og drømme, og husets kvalitet er så høj, at du på ingen måde skal bekymre dig om materialernes holdbarhed.

Lyder de ovenstående linjer som noget for dig, er Oneroom, som er et unikt huskoncept, det perfekte match for dig og din familie. Oneroom er et firma, der leverer fantastiske arkitekttegnede huse, som tilpasses hver enkelt kunde – fra idé til det færdige hus.

Du får et hus, der lever op til tidens energikrav, og den tilknyttede arkitekt følger dig og din familie gennem hele processen, så I får den nødvendige og brugbare rådgivning, der er afgørende for et godt resultat til slut.

Alt fra belysning til havens indretning kan være på tegnebrættet, så længe det er noget, der er vigtigt for jeres konkrete ønsker og drømme om en bolig, der passer perfekt til jer.

Oneroom tilbyder arkitekttegnede huseud fra to på forhånd definerede hustyper, som hedder One og Compact. På den måde får du en overskuelig start på projektet, men hvis du hellere vil starte helt fra bunden, kan du også få en individuel løsning.

You May Also Like