Cool statement-tøj fra Klitmøller Collective

Sponsoreret

Er du en af dem, der ikke kan få nok af Vestkysten, og som samtidig elsker tøj. Klitmøller Collective er et livsstilsbrand, der laver tøj inspireret fra det rå, nordiske look i og omkring Klitmøller.

Når man siger Vestjylland, så tænker de fleste nok på blæst og hav, rå og nordisk natur og så måske på Klitmøller, som er det, nogle kalder Cold Hawaii, fordi det er et af de bedste steder at surfe i Danmark. Og det er lige præcis noget af det, som Klitmøller Collective spiller på i deres fede tøjkollektioner.

Klitmøller Collective er nemlig en livsstil. Deres ideer oprinder fra møder, rejser og hyggelige sammenkomster med familie igennem en livsstid af generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller.

Klitmøller Collective designer tøj til folk, som er draget af den rå nordiske natur. Deres mål er at designe og producere ting der holder. For hvis man befinder sig ude i den rå natur, så har man også brug for noget tøj, der kan holde til netop det. Derfor produceres Klitmøller Collectives tøj i kvalitetsmaterialer med en genbrugstilgang til materialer, produktioner og udseende, sådan at der også er et bæredygtigt perspektiv, som man unægteligt kan se ignorere, når man laver en brand, der blandt andet hylder havet.

Nørrebro er en butik i Randers, der også har webshoppen nr-bro.dk, og her finder du blandt andet et stort udvalg af Klitmøller tøj. De laver både tøj til kvinder og mænd, og det er alt fra fede t-shirts til skjorter og strikke.

You May Also Like