Effektivisering er nøgleordet på arbejdspladsen

Sponsoreret

Hos Flextek kan du få de bedste robotløsninger, hvis du også tænker, at automation er vejen frem på arbejdspladsen.

Robotter lyder som noget fra fremtiden. Men alligevel efterspørger markedet effektivitet, hurtig produktion og kvalitet. En robotløsning fra Flextek kan kombinere alle de ting, sådan at I på arbejdspladsen ikke skal løbe ligeså stærkt, samtidig med at vi kan være sikker på en kvalitetsløsning.

Flextek fokuserer på, at robotterne skal integreres hurtigst muligt, sådan at produktet skal kunne tages i brug hurtigst muligt og dermed give mest glæde på arbejdspladsen. De arbejder blandt andet på færre maskintimer, hurtigere omstillingstid og bedre forhold for de arbejdende. For hvis man tager de ergonomiske briller på, så undgår medarbejderne blandt andet tunge løft eller mange af de samme bevægelser en hel arbejdsdag igennem.

Noget af det, du kan se frem til, når du vælger din robotløsning hos Flextek, det er, at du, så snart du kontakter dem første gang, bliver tilknyttet en fastprojektleder og en tekniker, som følger dit forløb fra start til slut. En standardcelle vil oftest være klar allerede inden for 4-5 uger fra installationens påbegyndelse.

Hvis du vil vide mere om robot automation hos Flextek, så kontakt dem eller læs mere på siden.

You May Also Like