Forkæl dig selv og dem du kender med Bordeaux vine

Sponsoreret

Er du kendt i vinens verden, kender du helt sikker til bordeaux vine. Vinen er kendt i størstedelen af verden, og det afspejler meget godt den høje kvalitet, der er kendetegnet for vin, der kommer fra Bordeaux-området.

Hver vin er unik

Helt nøjagtigt i midten mellem ækvator og Nordpolen ligger Bordeaux, der er regionen, som er kendt for sin store produktion af kvalitetsvine, der når ud til størstedelen af verden. Regionen består af flere områder, der alle har de bedste forudsætninger for at producere eksklusive vin. De forskellige produktioner er resultatet af forskellige vejr- og jordforhold, der gør hver vin ganske unik. Du kan både få rød- og hvidvin derfra, som du garanteret vil synes om.

Eksklusive vin til vinelskeren

Blandt Bordeaux-vine findes et stort udvalg fra regionen. Du kan blandt andet få Cabernet Sauvignon og Merlot, Carménère og Malbec, der kommer fra de store sorter af blå druer, hvilke er den drue, der er flest af i regionen. Desuden er disse vine og deraf druerne en meget stor del af den gode kvalitet, der nået ud til vinelskere verden over. Af hvide Bordeaux-vine er den mest kendte Sémillon, der har en ekstra sød aroma, eller Sauvignon Blanc, der ligeså er kendt for sin sødlige smag, der kan sætte prikken over i’et på en herlig sommeraften på terrassen, der fortjener lidt ekstra nydelse. Disse vine er blot få af de særligt kendte vine, der svarer til 5 % af den samlede produktion, der kommer op på omkring 850 millioner om året. De kendte kvalitetsvine er derfor eksklusive til vinkenderen, eller for enhver der skal nyde en god flaske vin.

You May Also Like