Husker du at passe på din krop, når du arbejder?

Sponsoreret

Med et balancebræt fra Ergopartner kan du variere din arbejdsstilling igennem arbejdsdagen, og det er meget sundt for kroppen.

Uanset om det er dine ansatte eller dig, der har brug for et balancebræt, så er det utrolig god investering. Vi er nemlig mange, der har en dårlig holdning, når vi arbejder, og det er meget usundt på grund af de mange arbejdstimer.

Et kontor balancebræt er rigtig god for dig, der gerne vil variere din arbejdsstilling ved at stå op og arbejde, men også til dig, som gerne vil træne din naturlige balance og dine koordinationsevner i løbet af dagen.

Ergopartner arbejder med at tilbyde deres kunder de absolut bedste produkter på markedet inden for redskaber, når det handler om sundhed og kroppens velvære.

Faktisk er der nærmest kun fordele ved et Steppie balanceplade. Generelt kan du både regne med at fodled, knæ og hofter bliver aktiveret og trænes, du forbrænder energi og din blodcirkulation øges. Og det er bare nogle blandt rigtig mange gode virkninger. Derfor kan det i den grad betale sig at investere i et balancebræt til arbejdspladsen. Derudover forbedres koncentrationen, kropsholdningen er naturlig, core-muskulaturen aktiveres og trænes og det samme gør balancen, og så kan du stå i længere tid af gangen, fordi lidt bevægelse trætter mindre end stilstand.

You May Also Like