Overvejer du at bruge en brugt elbil?

Sponsoreret

Hos Sand Jensen Automobiler finder du et stort udvalg af elbiler til salg og leasing. Det gælder blandt andet de meget prestigefulde modeller såsom Porsche Taycan, Audi e-tron, Jaguar I-Pace og Mercedes EQC.

 

Hvad enten du leger med tanken om at købe eller lease, så kan du hos Sandjensen.dk altid finde svar på hvad der er det bedste valg for dig. Lige siden de smarte elbiler gjorde deres entre på det danske marked, har Sand Jensen A/S, opbygget et stort kendskab til de populære biler, hvorfor de helt sikkert kan være behjælpelig med at finde svar på dine mange forskellige spørgsmål.

 

Hvad er fordelen ved en elbil?

Når du vælger en elbil, kommer du også helt automatisk til at tage et bevidst valg om en miljøvenlig bil. En af fordelene der er ved at vælge en elbil er blandt andet, at der slet ingen CO2 udledning er. En anden er en lavere grøn ejerafgift, samt lavere omkostninger til service og vedligeholdelse.

 

Hvordan lader jeg en elbil?

Der er uden tvivl brug for at lade bilens batteri, hvis du vælger en elbil. Det er for eksempel en stor fordel at have en ladeboks derhjemme, så der mulighed for at komme afsted i bilen når der er brug for det. I langt de fleste biler som BMW, Audi og Mercedes er batterierne produceret med henblik på at kunne bruges hele bilens levetid, ligeledes ydes der også minimum 8 års garanti på batteriet.

 

Overvejer du at købe eller lease en brugt elbil, så kontakt Sand Jensen A/S allerede i dag, og hør hvordan de kan hjælpe dig i mål med at finde en ny brugt elbil.

You May Also Like