Prøv de populære Kenzo tasker

Sponsoreret

Hos wardhog.dk kan du finde et stort udvalg af Kenzo tasker. Der er alt fra skoletasker til weekendtasker samt de populære og praktiske bumbags, som kan indeholde alt det, du behøver i din hverdag. Se mere på wardhog.com.

Japansk design

I 1970 stiftede den japanske designer Kenzo Tadaka brandet Kenzo. Det gjorde han i Paris, og det betød, at han blev en af de første asiatiske designere, som indførte de asiatiske traditioner indenfor design i Europa. Kenzo indeholdt alt fra tøj, tasker og accessories, så alt det du skal bruge i hverdagen. Siden brandets begyndelse er det braget frem i store dele af verden, og især hos den yngre generation. De farverige og anderledes designs fanger øjet, og det er netop det, der udskiller brandet fra konkurrenterne. Der er ingen tvivl om, at en af de mest solgte produkter hos Kenzo er taskerne. Der er skoletasker til de lange skoledage, større weekendtasker til hyggelige weekendture, og så er der de mindre bumbags, som er praktiske at have med i hverdagen, hvor der er plads til telefon og pung, og fælles for alle taskerne er, at de er i et moderne design.

Find din nye favorittaske

På wardhog.dk har de et bredt udvalg af de populære Kenzo-tasker, da det uden tvivl er en af de mest populære produkter indenfor kategorien. Derfor søger de altid for at have et bredt udvalg af alle de populære modeller, så du altid har mulighed for at vælge mellem forskellige slags, både hvad angår design, størrelse og funktioner. Tag et kig forbi, så du kan finde din nye favorittaske!

You May Also Like