Sådan giver du dit skatertøj et personligt udtryk

Sponsoreret

Går du rundt med en indre skater i maven, og er du vild med alt det smarte tøj og den afslappede skaterstil? Måske er du bare vild med alt det fede udstyr og tøj, som mange forbinder med den rullende sport? Vil du gerne købe tøjet i en skate shop, så kan du med fordel klikke ind på thebossshop.dk. 

 

Med et stort udvalg af lækkert skater tøj i garderoben, har du altid mulighed for at se cool og tjekket ud. Du har også altid mulighed, for at tilføje ekstra tilbehør, som kan være med til at fuldende det afslappede look, og lige her får du en nem guide til hvordan du gør. 

 

Leg med forskellige farver

En af de absolut bedste måder at give din tøjstil et personligt præg, er at tilføje farver. Men sørg for ikke at klæde dig i alt for mange forskellige, idet du hurtigt vil komme til at ligne et stort festtelt. Gå efter farver, som ikke nødvendigvis ses ret meget, både på dit board, men også på din cap eller på dine sko. 

 

Ifør dig forskellige accessories

En ny kasket, en ny rygsæk et par nye sneakers, alt sammen beklædningsdele, som sørger for at fuldende dit afslappede look. Det vigtigste er dog at huske på, at tøjet altid skal være løstsiddende, for at få det rå og afslappede look. 

 

Vil du se mere skater tøj, så tjek thebossshop.dk. Her kan du blandt andet finde tøj fra Vans, Adidas, Thrasher og Dickies.  

 

You May Also Like