Sådan skifter du dine vinduesviskere på bilen

Sponsoreret

Har du en bil, vil det være nødvendigt at holde øje med vinduesviskerne på bilen. En vinduesvisker er nemlig en form for tilbehør, der sørger for, at du kan se ud af din forrude selv, når det regner, sner eller lignende. Derfor skal du sørge for, at du regelmæssigt tjekker dine vinduesviskere for at finde ud af, om de stadig er intakte. Er det ikke tilfældet, skal du i gang med at skifte dem til nogle nye.

Det er typisk en simpel opgave at udskifte dine vinduesviskere på bilen. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør, er det en fordel at overlade det til fagfolk. Er du interesseret i at gøre det selv, skal du blot følge disse trin:

Bestem vinduesviskerens størrelse: Mål viskerbladets længde eller tjek din bils brugermanuel for at finde den helt rigtige størrelse.

Fjern det gamle viskerblad: Sørg for, at du holder godt fat i viskerarmen. Det sikrer, at den ikke knækker eller går i stykker. I de fleste tilfælde kan du klikke det gamle viskerblad af eller løsne det, hvorefter du kan fjerne bladet ved at løfte det af en krog. Dette kan dog variere.

Montering af det nye viskerblad: Nu er du klar til at montere dine vinduesviskere. Her kan du vælge mellem to forskellige muligheder.

Først og fremmest kan du klikke en løs kappe fast på viskerbladet. Her vil der være en pil, som skal pege i den samme retning. Viskeren kan herefter klikkes på selve viskerarmen i den retning, som pilen peger. Nu kan viskerarmen lægges ned stille og roligt.

Den anden mulighed er, at du sætter viskerbladet fast på selve viskerarmen. Her fører du viskerarmen gennem viskerbladets midte, hvorefter du klikker det fast på krogen.

You May Also Like